Despre noi image
                              Nice to meet you

Sunt Mădălina Dicu, avocatul titular al Cabinetului, absolventă a Universității București – Facultatea de Drept, avocat definitiv din anul 2009 și membru în cadrul Baroului București, Uniunii Naționale a Barourilor din Romania și Consiliului Barourilor Europene.

Activitatea de avocat a început în anul 2008, pe timpul stagiaturii lucrând în departamentul de litigii civile și insolvență din cardul unei societăți de avocatură.

Cabinetul de Avocat a luat naștere în anul 2011, pe parcursul celor 11 ani având o gamă variată de clienți, atât persoane fizice, cât și juridice.

De asemenea, sunt și Consilier în Proprietate Intelectuala, având experiență în reprezentarea clienților atât în fata instantelor de judecata din Romania, cât și în cadrul EUIPO, Tribunalului European și Curții Europene de Justiție.

Serviciile juridice oferite în cadrul cabinetului de avocat sunt de consultanță, asistare și reprezentare în litigii de drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, contencios administrativ, recuperări creanțe, executări silite, proprietate intelectuală, insolvență, înființări/radieri societăți, asociații și fundații.

Clienții cabinetului au fost reprezentați atât la instanțele/instituțiile naționale, cât și la cele internaționale, cum ar fi EUIPO, CEDO, Tribunalul de Justiție al Uniunii Europene, Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

In prezent, în cadrul Cabinetului și în parteneriat cu acesta, activează 5 avocați din arii de specialitate diferite, doi practicieni în insolvență, doi consilieri în proprietate intelectuală, un contabil și doi traducători autorizați acoperind, astfel, o sferă largă de servicii juridice. De asemenea, avem colaborări cu experți agreați ANEVAR precum și cu psihologi specializați în psihologia familiei și psihologie infantilă.